Ludo & Patricia -- 15/06/2013 --

"Wij hadden hier een super-tof verblijf. De rust en de natuur zijn ideaal om van een mooie wandeling te genieten. Alles was hier tot in de puntjes verzorgt. Jürgen heeft voor een heel leker maaltijd gezorgd en ook het ontbijt was super lekker. Bedankt voor de goede zorgen."


Geert & Line -- 25/05/2013 --

"Een prachtige omgeving om volledig tot rust te komen. We hebben enorm genoten van de momenten op het terras in de uitzonderlijk mooie tuin te midden de bloesems.

Gastheer Jürgen is een excellente kok, bedankt voor het gastvrije ontvangst."


 Bart & Mieke -- 24/08/2013 --

"Bedankt voor het aangename verblijf hier! Jullie B&B is werkelijk prachtig gelegen te midden van de fruitbomen. Het verblijf is zeer mooi aangekleed en het ontbijt was heel lekker! Dit in combinatie met de gastvrije ontvangst, maakt het tot een leuke manier om eens te ontsnappen uit het dagelijkse leven!"


Annemie & Ludwig -- 13/09/2013 -- 

"Jürgen, heel erg bedankt voor het fantastisch weekend hier! We hebben heel erg genoten van ons verblijf : de gastvrijheid, de accommodatie, het ontbijt....alles was tot in de puntjes verzorgd.  En niet te vergeten... 's avonds verwende je ons telkens met een superlekker diner. Je kookkunsten zijn echt van een hoog niveau. Proficiat!  Dit alles te midden de mooie natuur en absolute rust maakte ons verblijf onvergetelijk. We komen zeker terug..."


 Kris & Simonne --  06/10/2013 --

"Wij hebben hier heel hard genoten van het mooie verblijf, het lekkere ontbijt, de mooie omgeving enz...  Bedankt voor de gastvrijheid!"


Peter, Ingrid, Amber & Margot 

"We hebben samen met onze 2 kinderenenorm genoten van ons verblijf in je prachtige B&B. Je hebt er qua inrichting een pareltje van gemaakt, echt proficiat. Wakker worden met zicht op de velden, wandelen in deze mooie streek tussen de boomgaarden, dit is echt genieten...  Ook voor je warme gastvrijheid, het supperlekker avondmaal en ontbijt geven we een dikke 10!  Bedankt voor ons zalige verblijf hier. We komen zeker terug "


Lieve & Gilbert --  18/10/2013 --

"Het is hier heerlijk mooi en rustig. Je bent een fijne gastheer."


Lut & Lieve -- 23-10-2013 --

"Het leven zoals het altijd zou moeten zijn. Gewoon en eenvoudig : Genieten van de mooie natuur, de hemel door het grote venster, de natuur in de tuin en omgeving. Omgeven door hartelijke mensen (en hond)  Bedankt voor het in orde stellen van de fietsen, maar met de beste wil en een flinke aanloop kregen we dat been maar niet over de buis. ;-)   Alle succes gewenst Jürgen! "


Phebe, Davy, Jade & Milo -- 25/10/2013 --

"Jou B&B is werkelijk een droom, zeer mooi zowel binnen- als buitenshuis, zeer rustig gelegen. We zijn hier met onze 2 kindjes echt tot rust gekomen! Jij bent een zeer goede gastheer en het ontbijt was meer dan dik in orde. Bedankt dat we mochten logeren in deze prachtige B&B en om ons fantastisch te soigneren! Wij komen zeker nog eens terug! "


Carmen, Luc, Ulrike & Britt -- 31/10/2013 --

"We hebben hier een heel gezellige tijd gehad. Een prachtige ligging en een smaakvol ingerichte suite. Het ontbijt was heerlijk, maar het warme onthaal van de gastheer maakt het helemaal af. Men zegge het voort...."


Jos & Marleen -- 10/11/2013 --

"Een heel aangenaam verblijf hier in je B&B gehad. Mooie wandeling gedaan tussen de fruitbomen en een lekker ontbijt van de gastheer. En vooral de rust en het gezellig appartement sprak ons wel aan. Gaan zeker nog eens terugkomen. "


 Willem & Marieke -- 12/2013 --

"Lieve mensen, wat een prachtige accomedatie en omgeving. Het verblijf incl. de heerlijke ontbijtjes waren super, zeker een aanrader voor familie en vrienden. En wie weet, komen wijzelf dan ook nog eens terug om van jullie beroemde keuken te genieten."


Ingrid, Carla en Gonny -- 12/2013 --

"Beste Jürgen en Annick, We hebben ontzettend genoten van ons weekendje hier. Een heel gezellige plek en een lekker ontbijt. Hartelijk dank voor alle zorgen met zoveel attentie gegeven."


Christophe, Alain & Caroline -- 01/2014 --

 "Hoeve Ransberg is een beetje als thuiskomen....  Heerlijke momenten in een prachtige omgeving waar gastvrijheid centraal staat. De natuur, de hoeve, het eten....alles vormt samen een onvergetelijke ervaring. Gasten komen hier zeker tot rust, net zoals wij dit voorbije weekend.  Nog veel succes, Jürgen en veel plezier aan alle toekomstige bezoekers."


Toon & Annette -- 02/2014 --

"Love bike run....de aanleiding om B&B Ransberg op te zoeken! Een ideale "voorbereiding" - dank je wel voor de uitstekende zorgen!"


Monique & Femmie + Ozzie Osbourne & Bruce Springsteen -- 03/2014 --

"Wat een ontvangst en wat een verwennerijen. Helaas dat we 2 volle dagen op de kattenshow waren, en weinig van de omgeving hebben kunnen zien. Echter wel een goede reden om terug te komen."


Liesbeth & Marleen -- 03/2014 --

"Op onze weg naar Santiago vonden wij deze gastvrije en fantastische B&B. Uitgerust en voldaan kunnen we onze weg vervolgen! Hartelijke groet."


Kim, Kristof en Suki  -- 03/2014 --

"Fantastische locatie ! Prachtig gerenoveerd pand ! Supersympathieke gastheer ! Geweldig lief hondje !  We'll be back !!  Groetjes, "


 Rita & Willy -- 03/2014 -- 

"Bedankt voor de goede zorgen, het lekkere ontbijt en het lekker biertje"


Jan & Ann -- 03/2014 --

"The place to be om even te ontstressen. Prachtige locatie en zeer gezellig ingericht. Zalig wakker worden wanneer we door het grote raam de zon over de fruitbomen zagen schijnen. Voor het ontluiken van de bloesem waren we een weekje te vroeg. Lekker ontbijt. Zeker de moeite waard om nog eens terug te komen"


 Tine & Benoit -- 04/ 2014 --


"Weggeborgen als een kostbaar kleinood in dit heerlijk glooiend en in witte bloesems badend landschap...., zijn toegang nauwelijks prijsgevend via een verholen weggetje..., ontvouwt zich onverwacht deze parel, die je doet verstommen door zijn schoonheid en rust... Die smaakvol opgetrokken en ingerichte leefruimte, die formidabele, prachtig onderhouden tuin : alles wat hier staat, en hoe het staat, getuigt van fijne smaak en menselijke warmte. Hoeve Ransbereg : een aards paradijsje waar mens en dier gelukkig leeft. Van kippetjes die zich terecht kiplekker voelen met hun echte vrije uitloop, en een dol dravende pony, tot de hond die zelfs zijn hondenleven benijdenswaardig maakt! Bedankt, modelgastheer Jürgen, voor je dagelijkse inzet en voor alles waar we (mee) van mochten genieten."


Jill & Maarten -- 04/ 2014 --


"Beste Jürgen, We waren aangenaam verrast door het warme welkom, mooi verblijf, prachtige tuin,& terras, wonderbaarlijke omgeving etc...  Alles was tip-top in orde & we zijn eens tot rust kunnen komen! Echt wel genieten was het hier.  Prijs-kwaliteit is een topper. We komen zeker nog eens terug.


Christa & Johan -- 04/ 2014 --

"Wij doen ieder jaar (tijdens het Paasverlof) een B&B. Maar nu zitten we met een probleem.... want we waren zo mooi "behuisd" dat we ons nooit meer kunnen verbeteren. Alvast heel hartelijk dank voor de ontvangst en het was van het begin tot het einde 'genieten'!! "


Pol & Lieve -- 04/ 2014 --


B&B Ransberg in de Welvaartstraat, wat een WELVAART hier te mogen verblijven! Toen we de foto's op internet zagen wisten we direct 'daar' moeten we naar toe en de foto's liegen er niet om! Heel warme en vriendelijke ontvangst, lekker uitgebreid ontbijt, alle vragen direct beantwoord (dank je Jürgen voor het gordijn) uitstekend smaakvol ingericht verblijf en prachtige tuin en omgeving. De mooiste B&B tot nu toe.  We hopen hier nog meer dan alleen in augustus terug te komen. Dank voor alles lieve mensen en hond en heel veel succes verder.


Wilfried & Greet  -- 04/ 2014 --


"Bedankt voor het hartelijke ontvangst in B&B Hoeve Ransberg. Prachtige ligging - de rust - de vrijheid, het lekkere ontbijt enavondmaal hebben ons van deze tweedaagse doen genieten. Nog veel succes..."


Keith & Sharon Hennese  -- 05/ 2014 --


"Our first trip to Belgium and what a treasure we found. Lovely accomodation and grounds. Everything you could wish for.  Made extremely welcome. I must add that it is the best bed we have slept in - fantastic.  Great breakfast, fresh and wholesome. In total a great stay. Just wish it could have been longer. Hopefully next time"


Hilde, Rudy & Tino  -- 05/ 2014 --


"Geweldige ontvangst, lekker vers biertje op het terras, ook met dank aan Zino.  Bedankt voor de lift naar het Kasteel van Hoen, en terug naar de B&B, zelfs om half 3 's nachts. Na een paar uur slaap, genoten van een stevig ontbijt, bedankt."


Graham Park, Sean & Barbara  --05/ 2014 --


" Thank you for a lovely visit, a superb accomodation and a very warm welcome+ hospitality second to none. We appriciated the design and decor. After a nice night, a super breakfast (outside) this morning. Hope your business goes from strength to strenght, will definitely see you again and recommend you to our friends. Best wishes for the future."


Peter & Jeltje  --05/ 2014 --


"Na 4 heerlijke dagen tussen appel en perengaarden te hebben gefietst, en genoten van de gastvrijheid in deze fijne B&B gaan we weer huiswaarts. Bedankt Jürgen"


enz...  2014 tot heden....

wij danken al onze lieve gasten voor hun prachtige berichten. Echter wordt het voor ons te veel om deze hier allemaal te vermelden.

Ze gaan echter niet verloren want wij hebben al deze mooie berichten in onze gastenboeken staan die in het verblijf liggen en die we voor altijd kunnen nazien en herbeleven...

Van harte : Dank u wel / Grand merci / Great thanks / Danke Schön 

Annick & Jürgen