Het gastenverblijf in de oude hooischuur is in luxueuze materialen gerestaureerd. Eigenaar Jürgen Rowold heeft veel aandacht besteed aan het gebruik van natuurlijke materialen en tinten. De houten balken en de mezzanine met slaapkamer en badkamer spreken tot ieders verbeelding. De romantiek van de hooistapel is niet ver weg en lonkt naast de rust van de natuur. Vanuit het bed heb je een prachtig zicht over de vallei met de boomgaarden en de zonsondergang. Een ruime walk-in dressing op het verdiep maakt een langer verblijf nog aangenamer.


De badkamer is voorzien van een dubbele lavabo en een prachtige inloopregendouche. De vloerverwarming zorgt hier eveneens voor een heerlijk badkamer moment.


Uitzonderlijk in dit verblijf is de volledig ingerichte keuken in landelijke stijl naast de salon met TV en stereoinstallatie. In deze persoonlijke keuken is een microgolfoven en fornuis ter beschikking zodat je bij een langer verblijf je eigen potje kunt koken.


De tuin op dit prachtig domein is subliem en behoort tot menig favoriet van de gasten. Vanop het terras, waar er tijdens de zomer een BBQ op het groot open vuur gehouden kan worden, heb je zicht op deze pittoreske tuin en de omliggende fruitgaarden. Hier kom je tot rust en is het genieten van elk moment in de natuur.

Het Verblijf in de hooischuur
De slaapkamer met zicht op de vallei en de boomgaarden
De Slaapkamer op mezzanine
De Badkamer
De Badkamer met inloop douche
De Slaapkamer
Het Salon met TV en Stereo
De Eethoek
De Keuken
De Keuken met microgolf en fornuis
De Tuin